top of page
  • Foto van schrijverEllen Vosters

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik word iedere keer zo blij van de resultaten die behaald worden door op een juiste manier om te gaan met hoofdhuid en haren. Mijn eigen krullen vertellen mij veel.

Toen ik een klein meisje was met een blonde kop met krulletjes werd er vaak gezegd; net een [B]engeltje, Shirley Temple of witte krullenbol etc, en men moest het ook altijd even aanraken.

De juf op de kleuterschool dacht ook goed te doen voor het temmen van mijn krullenbol dus met een klein zakkammetje vakkundig een harde scheiding in de eigenwijze krullen te trekken zodat er een soort ontplofte glijbaan op mijn hoofd ontstond.. Alles voor de schoolfoto.[nooit vergeten, auwauw


Je wordt weer ouder, toen kreeg ik meer woorden als poedel of jij met je wilde tuin op je kop.

Naar de kapper gaan was altijd een drama, iedere kapper knipte het net als recht haar en had nooit door dat het een kilometer terug opkrult in droge toestand. [omg]

Trauma aan overgehouden omdat ik in de eerste klas middelbare school goed voor paal naar school moest...Mijn wens was leuke laagjes want dat was hip toen, maar ik kwam thuis met een degelijke voetbalmat ook weer explosief.

Maar goed.....haar groeit gewoon weer.

Vroeger kleurde ik traditioneel met chemie niet beter te weten omdat het zo geleerd wordt in dit vak. Ook een eeuwige zoektocht naar het juiste product gebruik wat ik maar niet vond. Totdat er een ander inzicht langzaam op mijn pad begon te verschijnen. Ingrediënten lezen deed ik al langer maar kon nooit goed de juiste vinger erop leggen.

Het heeft mij veel gebracht en nog steeds blijf ik me verbazen hoe het allemaal zijn werking kan hebben.

Van binnen uit en a helping hand from the outside met de juiste producten.

Mooi om te ervaren dat het dan dus echt een mooi resultaat op levert. Namelijk gezonder haar.

Voor mij een weg die ik graag blijf bewandelen met mensen die daar graag voor open staan.

Anyway, Ik ben er vet blij mee!

431 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page